Bocah iku kudu sregep sinau, kabeh pepalang kang bisa ngrendheti laku kanggo nggayuh gegayuhan kudu enggal dibengkas. Gegayuhan tegese

Diposting pada

Pertanyaan :


Bocah iku kudu sregep sinau, kabeh pepalang kang bisa ngrendheti laku kanggo nggayuh gegayuhan kudu enggal dibengkas. Gegayuhan tegese

Jawaban :

Cita cita …………..

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *