Basa nu kumaha anu merenah dipake dina surat pribadi ?

Diposting pada

Pertanyaan :


Basa nu kumaha anu merenah dipake dina surat pribadi ?

Jawaban :

Basa nu singkat, jelas ,jeung sopan(teu terbelit belit)

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.